Why subscribe?

Algorithms are so clever that they have blocked our access to the inspiring and fun stuff of the Internet. Popularity and likes mean nothing. I still believe the Internet is a disruptive power to move stimulating ideas around the planet and that is why I am doing this.

Every Monday you’ll get a triple creativity dose: a symbol, a poem and a quote right into your inbox. I wish that you will be inspired to daydream and to stimulate your playful child.

Each post is translated below into Catalan (as you can se here), I hope you appreciate minority languages as much as I do.

Subscribe to get access to the newsletter. Please share it with your friends, everyone is welcomed here :)


Els algoritmes són tan intel·ligents que han bloquejat l’accés als continguts inspiradors i divertits de la xarxa. La popularitat i els likes no són un valor absolut. Continuo creient que Internet és una força disruptiva per compartir idees estimulants arreu del planeta i això em motiva a tirar endavant aquest projecte.

Cada dilluns rebràs una dosi triple de creativitat: un símbol, un poema i una cita. Espero que t’inspirin a somiar despert i estimulin l’infant juganer que portes dins.

Cada entrega t’arribarà en format bilingüe, els continguts en anglès obriran la publicació i la versió en català tancarà l’edició (estaran dividits igual que aquesta pàgina). Llegir poesia en anglès és una manera immillorable d’adquirir nou vocabulari.

Subscriu-te per accedir a la newsletter. T’animo a convidar a les persones que t’estimes, tothom hi és benvingut aquí :)

Subscribe to Red Roig Read

A symbol, a poem and a quote. Every Monday you'll get a triple creativity dose to feed your soul. (Bilingual posts in English and Catalan).

People